субота, 9. септембар 2023.

Vecina ima SEX retko ko TRODIMENZIONALNI ORGAZAM




 3-2 Sex u minusu je zbog?

Kao sto svi znamo ljudi kao ljudi, svi smo 3D verzije, trodiomenzionalna bica. 

Um, telo i duh. No, jos vise znamo da se drustvo samo po sebi odelilo od svoje trodimenzionalnosti tj u sebi iskljucuje jednu ili dve stvari i postaje jedno od tri navedena.

One osobe koje su sa nekim zbog novca, oni koji su zbog sex-a ili oni koji su zbog uma. I tako nemaju stalne odnose, jer jedno sa drugim se ne povezuju u svom apsolutu i time sami sebe gase i one do njih, ne postuju sebe ni onu drugu stranu. 

Kako i zasto apsolut-osoba. Apsolut osoba je osoba koja je pre svega posvetila  vreme u razum(um), jer sve sto nastaje , nastalo joj od ideje ili ti uma. Tako telo, duh i um. Sam apsolut-osoba upoznaje svoj apsolut u svoj toj trodimenzijalnosti da razume sebe, za tebe i tebe za sebe. I kada je vec zastupljena tolika tema o samom sexu i sexualnosci, apsolut bez teorije i prakse ni u sta ne upusta i postuje obe strane.  Sex sa apsolutom ili sa jedno dimenzijonalnom?

Ukoliko zelite da neko ne osluskuje prvenstveno vas i vasu strast, uzbudjenost, suxualnost i trazite osobu koja je svoja pi*cka ili k*urac i sopstveno zadovoljstvo izabereti onda jedno dimenzijonalnu osobu. 

Ukoliko kupite neki lek ili neko pice, na jedno od ta dva ili oba bice uvek zar ne PRE UPOTREBE...

Sto znaci razumi kako koristis i sta koristis.

Kod APSOLUTA je to MOTO-ZIVOT-POSTOJANJE, bez toga se ni u sta ne upusta. Zato vam je sam sex  sa apsolutom, apsolutan. Ono se sastojiod svih cula umno rezonovanje sexualnosti, telesno i duhovno. Sam sexualni cin je celost samog cina, i sa apsolitom nema nezadovoljsva i traganja iz veceri u vece tamo-amo, ovo, ono u sexu, i zbog toga se mnoge devojke gube u vezama, izlascima jer ne razumeju sebe i onda nisu sposobno umno da se se upoznaju to je za njih velika sirina i onda je beg u potrazi za nekim velicinama, centimetrazom, materijom itd...itd...

Dok zena apsolut poznaje muskarca polovinom kroz sebe, sebe kroz njega i taj bioloski spoj prenesu na vecu razinu od mentalnog, duhovnog do fizickog svrsavanja i vibriranja.

Svako ima sex tesko ko trodimenzionalni orgazam.

VAS GLAS

Diskriminacija nad muskarcima

  DISKRIMINACIJA NAD MUSKARCIMA Ono sto u većini slučajeva zaboravljamo su muske emocije. Kao da muskarac nema prava na emocije i na slabost...