петак, 25. август 2023.

MUZSKO I ZENSKO RAZMISLJANJE

 





16/02/2023

 

MUSKO RAZMISLJANJE , AKO SI ZENSKO 


Ako si devojka ZABRANJENO TI JE, da ako imas decka izlazis sa drugovima i drugaricama, jer imas njega. Zabranjeno ti je onako sminkanje, onako oblacenje. 

Ako si slobodna, ni slucajno da postoji polu gola slika KURVA SI, nikako da hotujes sa nekim deckom ako si slobodna onda DROLJA SI ako to uradis.

DECKO MOZE DA: Izlazi, drka, hotuje, jebe slobodan ili ne. ON NE TREBA DA BUDE OK. On je savrsen sta god da radi ne treba da ima principe. Ako zelis da nas kako ocevi uce nase muskarce tebi je zabranjeno sine... ti ne smes dopustiti sebi nije pristojno da...




Kao sto vidite prazno polje, eto to je vaspitanje i primer kakav se daje u vecini slucajeva.
 To su nase balkanski pogledi vecinom u musko zenskim odnosima uglavnom. Kad ima 18, aha  nece da ga primi ma hoce, samo joj pridjem malo pa na silu, pa kad jednom udje prihvatice ga za stalno. ITD 

Da, da i to vam je nas balkanski pogled na musko i zensko. Zensko nije ok ako ima perverziju, strast, zelju,  mastu, slobodu.
I onda mnogi ozene kurvu, jer misle da se kurva ogleda na osnovu slike, odece , i svojstvenosti. I za koga bolje, pa naravno bolje za nas, sto su nam muskarci vecinom glupi, cast izuzetcima.
Muskarci moji mi kada smo slobodne imamo prava da kuckamo sa svima kim nam je volja, o cemu nam je volja jer nismo vase i ne trebamo se paziti za vas kao izbore dok se vi jebete na sve strane a mi da prihvatamo vas bez ikakvog prigovora kao ciste, a vec uprljane od koje kakvih picki iz klubovama, izlazaka stare , mlade. Kada muskarac drzi do sebe, onda on ne ide pozudom kurca kao da mu je to mozak i jebe sta stigne i sta moze, vec postuje svoje telo kao hram i predaje se onoj kojoj voli i do toga nema odnosa na sve strane. No, to je redak slucaj, moze i ne mora. A DEVOJKA NIJE KURVA ZBOG ODECE? FOTOGRAFIJE? IZGLEDA I KOMUNIKACIJE; Kurvaluk se ogleda u delima, iz krevet u krevet. Jel verujes ti kao musko da si ok iako drkas kurac, pojebes nesto, posaljes ga nekoj ali verujes da znas DA MOZES DA VOLIS, da ne treba da se ne udvaras devojci, da bi bio dobar kad bi se zaljubio i umeo da uzvratis paznju i emociju?
Zasto onda ne verujes da devojka moze biti ok iako je kao ti poslala sliku sa nekim momkom,  imala razgovor?
U cemu ti je logika? PRAVDA, RAZUMEVANJE?
A, onaj koji zeli bas cistu, onda treba biti potpuno cist pre braka nijednu nikada nista ni sa kim,a za to moze otidji u manastir i traziti osobu koja se odrekla sebe i svojih osecanja, tela, strasti a ne osobu koja je kompletna!
I da mozda imam golo dupe, znam smetati ali imam predanost bolju od tebe. Odbi devojke zbog slike, poruke ali bices ljubomoran kako neke od njih vole i koliko su odane i verne.
NE SUDI KNJIZI PO KORICI NI DEVOJCI PO AMBALAZI I SLICI. U tome se ne ogleda dusa, ona se ne moze uslikati mozes samo uociti sigurnost, samopouzdanje i da je boli dupe i  ne radi nista a slobodna je i nikom nista ne duguje.






 PROBLEM KOD NAS ZENA


Kod nas zena je problem za razliku od muskaraca :
Sto stvaramo neku imaginarnu iluziju fotografiju idealnog muskarca i ako on izgleda 99% poput toga zeljenog i zamisljenog, ostavicemo ga zbog tog jednog procenta neslaganja.
Pritom  slobodna pre toga, ali nece da se sexa, hotuje uziva u potpunosti svoje slobode vec ostaje verna nekoj imagiranoj vezi sa samom sobom, jer ona kao i kad bi uradila i otisla kresnula se sa nekim kad nema partnera izdala bi nekog svog u sebi partnera svoje licnosti i to je ludilo.
Ostaje sama, neispunjena, neiskusna i veruje da moze da govori muskarcima da ne znaju nista i da treba drugacije da postupaju.
A sam njen savet postupanja da sedi da ne dozvoljava svom telu , bioloskoj seksualnosti da se izrazava i zadovoljava kad he vec sam , bez veze nego da nista ne radi ceka tu neku koja ga zamislja takvog nekakvog i kojeg moze da odbije i ostavi svakog trenutka ako se i mrvicu ne uklapa u njen zamisljeni karakter muskarca.
I zato zena puno prica ne deluje, ne uzbudjuje se i ne druzi se sa muskarcima kad su vec slobodni i da dozvoli sebi, jer nisi kurva ako sebi uzbudis muskarca koji je sam i ti sama i nemate nikoga i potpuno je korektno.


BOLJE KOD MUSKARCA

MUSKARAC za razliku od zene, ne zamisljaju i ne idealizuju  tu sliku idealne slagalice pa da zbog toga  zivi, on  razmenjuje svoje telo, iskustvo, sexualnost, vec se osluskuje , nikome nije odgovaran, svestan je svoje slobode, neodgovornsti prema nikome , pise sa devojkama, hotuje, drka, i druzi se i kad sretne onu korektnu njoj kaze STOP ne zelim sa tobom da spavam, njoj odaje postovanje jer kad prepozna taj kvalitet koji zena idealizije sebi za muskarca on prepozna ali ne ogranicava da pre toga osudjuje sebe i zivi poput "svetca" iako nista gresno ne radi kada je slobodan i seksualno kreativan i druzeljubljiv bez uvijanja poput zene koja ima vremena da prica da ne zivi, muskarac manje prica vise zivi i dopusta sebi da bude osecaj.
U tom primeru vidimo koliko je ustvari zena losija jer nije takva, jer izigrava vernosti lik nikome, nepostojanom partneru , nekoj sebi partneru.
A da pritom niko nije rodjen bez bioloske seksualnosti i potrebe.

Za razliku od zena, muskarci zadovolje vise bica i ozene se i predaju, a vecina zena ne zadovolje ni same sebe, ni druge a cesto kasnije ni partnera jer nisu vecinom dozvoljavale sebi da budu zadovoljne i iskrene, i onda unesrecene i nesrecno cesto muskarce vide kao nekorektne sto sebi dozvoljavaju ono sto je potpuno uredu da sebi oni dozvoljavaju, ali one zele da im osude, obezvredne tu iskrenost i slobodu i okrenu u nesto pogresno i nepostovano, jer budu neiskrene i slabe prema sebi samima.
I vise zene unesrece muskarca nego muskarci zenu, jer covek kad prihvati zenu ona je ta, bez price a ona ga nikada ne prihvati, nikad nije dovoljan, nije taj i ne uklapa se u njen zamisljeni lik.


 Moj kontakt:

Ig: @tatjana_tatia

Facebook: Tatjana Markovic

Email: markovictasha@gmail.com

Telegram: Romkinja97


VAS GLAS

Diskriminacija nad muskarcima

  DISKRIMINACIJA NAD MUSKARCIMA Ono sto u većini slučajeva zaboravljamo su muske emocije. Kao da muskarac nema prava na emocije i na slabost...