четвртак, 19. септембар 2024.

POVRATAK

I sta  reci ponovo se vraca moja stara rutina pisanja i posvete tekstovima, nisam dugo bila aktivna i KAKO KOD... dugo, cak  mislim da je i  predugo takodje sam pogasila sve stranice na kome bi aktuelno svoje tekstove linkovala i delila citaocima. Nemam vise Ig, Twitter,Tik-Tok Facebook, Tg grupu ostao je samo blog. Kako saziveti sam blog to je pitanje ali ja sam ona koja ne odustaje i nece mi nista od toga obeshrabriti i sputati zelju pisanja i sam uzitak. 

Ono sto je vecinu zanimalo je: Gde sam nestala.

Nigde nisam nestala samo sam u medjuvremenu imala dosta stvari koje sam radila, na kojima am radila i koje su se izmedju tog vremena dogadjale.

Iako puno toga delim na samom blogu uvek je 2 posto mene za mene.To je od onog je l si slobodna, udata, verena. Volim da to ostavim kao jedan prostor neopipljiv i ne ispitan. Kao sto i znamo blog je tu da pisem isnpirisane tekstove, psiholoska gledista, teorije, anime fikcije i za pitanja vasa na sve te razlicite teme. Pozdravljam sve i samu sebe u Semptembru svog vracanja na Blog.

Da li se osecam lose sto nisam bila prisutna, ne jedino sto znam da bi stvorila mnoge nove tekstove jer sam ih u sebi imala previse, koje cu sada pisati i imati ni sama ne znam jer je to beskrajni horizont ali cu time opet sama sebe oslusnti i mozda uvideti novinu. U medju vremenu izmedju samih tekstova krenuo i jedan mali anime Tatjana i Tajni DZ koji ce te moci citati na ovo linku:

💍𝑫𝑨 𝑳𝑰 𝑪𝑬𝑺 𝑩𝑰𝑻𝑰 𝑻𝑨𝑴𝑶🫂🌍: Tatjana i Tajni Dz (imemijetasha.blogspot.com)

 

VAS GLAS

POVRATAK

I sta  reci ponovo se vraca moja stara rutina pisanja i posvete tekstovima, nisam dugo bila aktivna i KAKO KOD... dugo, cak  mislim da je i ...