субота, 26. август 2023.

Wikend


 SUBOTA                                                         26/08/2023 14:00 


Vikend i dan kao dan, nista specijalniji od onog prethodnog osim za one koji Wikendom ne rade, imaju vise vremena za stvaranje , kreativnosti, porodicu, hobije ili izlaske. Moj Subotnji dan varira od toga cime zelim da se bavim i udjem u kostac toga dana da li cu fotografisati ili pisati , ili mozda miksovati. Raspolozenje mi je korektno, ne varira znaci hormoni na mestu. Hehe 

Da, zapocela sam dosta nekih spisateljskih pricica i knjiga na kojima radim koje nisam od poslednje LJUBAVNE ZAPLETENOSTI  jos objavljivala jer sam se bavila kao sto znate fotografijama Red Light Mild Erotic.

U narednom periodu mozda budem objavila neku pricu.  Mozete i sami izglasati koju bi ste orvu zeleli objavicu nazive na storiju. Do tada mozete ovde procitati:

1. LOS DNK

Opis; Devojcica koja odrasta u toksicnoj i disharmonicnoj porodici i okruzenju, koje ce je nacini slabom, nesigurnom, izgubljenom. Zivece do nekog vremena po sablonu vidjenom i steknutom od okruzenja u jednom trenutku ce se zapitati ko je, sta je i gde je. Da li ce uspeti da se oslobodi sopstvene toksicnosti usadjene i promeniti svoje odnose, veze i okruzenje ili ce ipak posustati pod pritiskom. Prica je puno razlicitih emocija, dogadja, osvete i tuge.

2. SEDAM NEDELJA

Opis: Dva potpuna stranca ce jednog drugo susresti na jedno od putovanja, jedno od njih gubi secanje nakon saobracajne nesrece, dok druga osoba pomaze prvoj prinudjeno da je ne napusti. Da li ce nakon povratka secanja odluciti da ode ili da ostane kraj osobe koja joj je pomogla da vrati secanja i otrkije deo sebe koji nikada nije znala da u njoj obitava.

Navela sam male detalje, ukoliko vam se svidelo , javite se na instagram u Inbox ili  na email: markovictasha@gmail.com izglasajte i dobicete obavesgtenje datuma objvaljivanja price na blogu. 

Hvala

VAS GLAS

Diskriminacija nad muskarcima

  DISKRIMINACIJA NAD MUSKARCIMA Ono sto u većini slučajeva zaboravljamo su muske emocije. Kao da muskarac nema prava na emocije i na slabost...